Welkom bij

GOOCHELAAR HUREN

Collectief van Belgische top goochelaars. Voor bedrijfsevents, verenigingsfeesten en privéfeesten.
GOOCHELAAR VINDEN

TEAM GOOCHELAAR HUREN

WIE ZIJN WIJ

U wilt voor uw evenement een goochelaar inhuren? Wij zijn een collectief van goochelaars met elk onze eigen specialiteiten. Gaande van goochelaars voor bedrijfsfeesten tot kindergoochelaars.

GOOCHELAAR KOENRAAD

STERKE INTERACTIE MET UW GENODIGDEN

Stand-up goochelaar boeken

Goochelaar Koenraad kan je huren als tafelgoochelaar. Hij vertoont zijn trucs van dichtbij tussen het publiek! Ideaal om tijdens bijvoorbeeld een receptie of netwerkmoment het ijs te breken.  

Maar ook tijdens een diner, tussen de gangen door aan tafel, is dit een heel toffe ervaring voor de gasten.

Als bedrijf kan je deze goochelaar huren om magie te brengen op uw beursstand. Uw logo of boodschap kan zelfs opgenomen worden in spectaculaire trucs.

GOOCHELAAR KIM DÈRVAN

ONNAVOLGBARE VINGERVLUGHEID

Close-up goochelaar boeken

Deze goochelaar brengt visuele magie met zijn Parlour Magic programma. Dat is een groepsvoorstelling ideaal voor groepen tot ca 60 personen.

Denk hierbij aan diner party entertainment. Deze act kan zelfs in de huiskamer opgevoerd worden. Heel leuk voor huwelijksfeesten, communiefeest, BBQ’s, …   

Voor grote groepen kan je deze goochelaar huren voor een Podium act. Uitermate geschikt voor verenigingsfeesten en bedrijfsfeesten.

goochelaar STEVEN DELAERE

THEATERVOORSTELLING

Theatervoorstelling Steven Delaere

Steven Delaere, finalist van “Belgium’s Got Talent 2015” en te zien in de Ketnet-reeks “Trix”, is één van de beste goochelaars van ons land.

Met zijn interactieve theatervoorstelling “Illusoirée” verbaast hij groot en klein. De voorstelling start met een toneelact zonder woorden die overgaat in een indrukwekkend spel van klanken, waardoor het kader duidelijk gemaakt wordt: een persoon die opgaat in zijn eigen wereld van muziek, klanken, wetenschap en magie. Het wordt de rode draad in het verhaal.

zakkenroller inhuren

NIETS IN DE HANDEN NIETS IN DE MOUWEN … EN WEG IS UW PORTEFEUILLE

Onze zakkenroller vermengt zich tussen uw nietsvermoedende gasten en komt verrassend uit de hoek! 
Hij brengt een originele combinatie van zakkenrollen, sterke goocheltrucs en fijne humor. 
Stijlvol gepresenteerd, ideaal voor personeelsfeesten en opendeurdagen. 
Hij kan zijn act in meerdere talen opvoeren.

hypnotiseur inhuren

IS HYPNOSE ECHT? Beleef het zelf met deze degustatie

U heeft zich al afgevraagd of hypnose nu bestaat of niet. In Hypnose degustatie laat onze hypnotiseur je proeven hoe het is om in hypnose te zijn. 
Dit zonder uren te moeten deelnemen aan een show. Laat uw gasten de unieke ervaring van hypnose beleven. 
Patrick is bekend van Gert late Night, Tomtesterom, Jonas & Van Geel, Lichaam van Coppens, Café Corsari, enz…

Teambuilding Goochelen

JEAN-PAUL – ONZE NESTOR LICHT EEN TIPJE VAN DE SLUIER OP

Door zijn ruime goochelervaring staat onze nestor bekend als een uitstekend leermeester. Hij deelt met plezier zijn passie via een workshop goochelen. Ideaal voor verenigingen, scholen en bedrijven. 
Bij bedrijven is een teambuilding met magie altijd een schot in de roos. Op korte tijd toveren de werknemers zichzelf om in echte goochelaars. Als afsluiter kunnen zij samen een plezante act brengen op het podium waar nog lang zal over nagepraat worden.

bekijk de mogelijkheden

Vrijblijvende
Offerte

Vertel ons meer over uw feest en uw verwachtingen. Dan bekijken wij binnen ons collectief wie de meest geschikte goochelaar is voor de opdracht.

offerte aanvragen

Neem even de tijd om via dit formulier zoveel mogelijk informatie over uw feest of evenement door te sturen. Wij bekijken dan welke goochelaars nog beschikbaar zijn voor de opdracht. Vervolgens bezorgen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

TELEFOON 0466-90 12 92

team goochelaarhuren

contacteer ons vrijblijvend

Website

www.goochelaarhuren.be

TELEFOON

0466-90 12 92